Grid type 2

List

Uncategorized @ro
UN PRODUCATOR NOU DE GIPSCARTON

Istazi compania VELOXI GRUP SRL in parteneriat cu compania TECHNOGIPS (Bulgaria) poate oferi clientilor sai un pret mai bun pentru placi de gips carton de calitate europeana.

Uncategorized @ro
PLASTIC IN CONSTRUCTII

O noua grupa de produse: Plastic in constructii. Compania VELOXI GRUP SRL si compania rusa DECOPLAST au semnat contract de colaborare privind importul si distributia produselor din PVC pe intreg teritoriul Republicii Moldova.

Uncategorized @ro
MATERIALELOR DE CONSTRUCTIE DIN POLONIA

Incheierea contractului de livrare a produselor cu compania PASSA SP.zoo a permis accesul pe piata materialelor de constructie a Republicii Moldova a asa branduri de top ca BOCHEM (Bonicol) – adezivi pentru parchet, OMAN / RADEX – scari pentru mansarda, instrument, termoizolanti, feronerii.

Noutati
Materiale termoizolante din Ucraina

Vata minerala din ce in ce mai mult inlocuieste alti termoizolanti din categoria izolarii termice. Este un produs perfect, ecologic pur, durabil si cu un coeficient redus al conductibilitatii termice. Linia italiana de producere GAMA MECANICA al companiei OBIO permite prducerea de vata minerala cu grosimile de la 2 cm pina la 200 cm si densitati […]

Navigation
Close

Coșul meu

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories